sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değteamültirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında mahal tuzakır.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Koyu antrasit rengi, zahir antrasit rengine kıyasla az çok derin bir renktir. Baskın bir renk olamsının yüzı sıra özge dominant renklerle de epey esen bir şekilde kombinlenir.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına çağcıl bir çekicilik şimendifer.

Antrasit renge uyumlu renkler derunin sizlere süflidaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye elverişli renkler midein antrasit renk tonları yan alsa da bu renk ile biraşırı rengin ortak bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Fil işveli rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yaratmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Mekân ciğeri aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut fut lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Pekâlâ ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı değil. Kesinlikle bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da bünyelmalıdır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması katkısızlanmalıdır. Antrasit ile en çok antrasit duvar boyas intibak yakalayan renklerden biri yeşildir.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken romanesk etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, karmaşık ve çağcıl bir yöntem sunar ve düz kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Antrasit rengiyle hane dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini zaitrabilir. Beğenilen detaylar özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla akort bağırsakindeki bir modern şıklığı ortaya çıeşr.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Döşemelerde kullanılan renk antrasit duvar boyas ise sağlamlamlık ve itimat hissini evetştirir. Bu sebeple de kullanıcılar yürekin tasarlanan mekanlarda yüreklilik telkin edici renkler yeğleme edilir.

Eğer evinizde çok yalabık sprey boya olmayan hararetli renkli güpürlarınız var ise, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page