Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Çakıl taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi modern janr ile berenarı uyumludur. Beyaz zehir renkler ile kusursuz bir akort halindedir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler ev bark muhtevai tenvir sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu merkez armatürler antrasit rengin dip ve servet sahibi tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Celi gri duvar boyalı ev bark dekorasyonu bina etmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Nesil dekorasyonu binalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda kolayca kullanılabilen bir tondur.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir ışıklandırma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıkadınr.

Koz, meşe, çam kadar ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Birinci sınıf bir boya seçimi ve mevsuk yürütüm teknikleri ile bu tam duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Ihmal etmeyin, bu duvar boyası yalnızca bir renk seçimi değil, aynı zamanda mekanınıza çağcıl bir dokunuş ve sofistike bir gaz yuvarı eklenmiş yönünde atılmış önemli bir adımdır.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda fariğ uyumasını sağlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar ortada harika bir muvazene sağlanabilir.

Elbet birbirine medlul ve görünüş olarak taban tabana bu zıt dü rengi bir arada almak sinein uz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve berenarı aydınlık goldfix bir alana malik olacaksınız. Beyaz ve turuncu size zait iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran har gri antrasit gri dekorasyon tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi yeğleme edebilirsiniz. 

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak yeğleme edilmese bile dünya genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları beyninde alan almaktadır.

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern düşüncemlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili gibi derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler saf antrasit renk tonları bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page